POROS.

Øen besøgt 2017

Vi ankom til øen med færgen. Og straks var der en venlig græker, der tog imod os og sørgede for en taxa til vores hotel. Vi mødte i det hele taget mange venlige mennesker på denne ø. Vi boede inde på fastlandet, lige ved Poros by. Poros by ligger nærmest på en ø. Der er en smal kanal mellem fastlandet og øen, som byen ligger på. Og hele Poros ø læigger meget tæt på fastlandet. Der er kun et smalt stræde, hvor der er en livlig sejlads af alle slags både, yachter og færger. Det er vældig spændende at se på. Der er masser af liv. Man kan tage en lille båd over til fastlandet. De sejler hele tiden og det tager kun få minutter.

Vi var der i juli måned. En dag sad vi og spiste frokost. Lige pludselig fik tjenerne travlt med at samle hynder etc. ind. Det undrer mig meget, for det regner aldrig om sommeren i Grækenland. Men lige pludselig begyndte det at styrte ned. Selv om vi ikke havde langt hjem til vores hotel, blev vi totalt gennemblødte inden vi var hjemme. Vi kunne kun gå op ad stentrappen til hotellet med allerstørste forsigtighed, så meget løb vandet ned ad trinene.

Grækere er foretagsomme folk. Damen, der havde vores hotel, havde også forretningen på billedet, hvor man kunne få vaffelis 46 forskellige slags is. Lidt længere henne af gaden havde hun også en smykkeforretning.