RHODOS.

Øen besøgt 2005+2014

I 2005 boede vi i Afandou, lidt syd for Faliraki. Der var hyggeligt på torvet, især om aftenen. Tavernaerne ligger på rad og række. Og tjenerne kappedes om at være mest underholdende for gæsterne. Der var god strand ved Afandou.

Det er værd at besøge byen Lindos. Det er en hyggelig by. Byen er meget smuk med alle de hvide huse. Man kan enten ride på æsel op til kapellet ovenfor byen. Eller man kan selv gå op igennem byen i de små, hyggelige stræder med spændende forretninger og tavernaer.

I 2014 boede vi ovre på vestkysten oppe i nærheden af Rhodos by. Vestkysten er ikke så spændende. Det blæser meget derovre. Men vi boede inde i et luksus hotel område med en pool på 1300 kvm. Så man behøvede ikke at gå udenfor.

Kommer man til Rhodos må man endelig besøge den gamle by i Rhodos By. Den ligger nede ved havnen. Den er omgivet af en bymur. Indenfor er der mange spændende bygninger at se på. Det er i det hele taget meget hyggeligt at gå rundt derinde. Der er også forretninger og tavernaer. Grækerne kan her inde godt være lidt påtrængende for at få solgt noget. Det er noget, grækerne ellers ikke plejer at være.