Der er flere charter selskaber, der arrangerer rejser til Grækenland. Vi kan bl. a. anbefale:

Spies rejser
Apollo rejser

Og så var der jo i gamle dage Skibby rejser. De eksisterer desværre ikke mere. De arrangerede kun rejser til Grækenland og var eksperter i det. De arrangerede nogen vældig gode rejser. Også ud til de små steder. Det er ærgeligt at de ikke eksisterer mere.

Man kan også selv arrangere sin rejse. Vi har flere gange købt en fly billet til Athen. Derefter taget bussen til Pireaus eller Rafina. Derefter taget en båd ud til en ø. Og har så selv booket hotel. Det gør så at man selv er ansvarlig for det hele. Det gør det hele mere spændende. Men så er man selv ansvarlig for om man har fået booket et godt hotel, et passende sted med de faciliteter, man ønsker.

Der er en masse hydrofoil både i Grækenland mellem øerne. Men kommer hurtigt frem med dem. Men man er også mere sårbar. Hvis det bliver dårligt vejr, med meget blæst, kan de blive aflyst. Så er man mere sikker med de store bilfærger. De tager længere tid, men er mere stabile. Det er efterhånden nogen gode, nye færger, der sejler i Grækenland. Så man kan sagtens sejle 5 timer med sådan en færge, uden det føles som en dårlig oplevelse.